Російський репер Vacio, який "відзначився" шкарпеткою на статевому органі, знову затриманий

Російському виконавцю "світить" арешт чи штраф, з'ясували журналісти.

Російський репер Микола Васильєв (псевдонім Vacio), який нещодавно був заарештований на 15 діб за "дрібне хуліганство" - потрапив під роздачу за участь у голій вечірці телеведучої Насті Івлєєвої, затриманий за тією ж статтею.

Зараз артисту знову загрожує 15 днів за ґратами чи штраф у розмірі до 2,5 тисяч рублів (понад тисяча гривень, - Ред.), повідомив Telegram-канал Mash. За його даними, долю репера найближчим часом має вирішити суд.

"Репера Миколу Васильєва (ака Vacio) знову затримали. І знову - за дрібне хуліганство. Виконавець вийшов на свободу після 15 діб арешту за участь у скандальній голій вечірці Насті Івлєєвої. Але був знову затриманий", - наголошується у повідомленні.

Гола вечірка Івлєєвої у центрі уваги - сьогодні це варто прочитати

Наприкінці грудня 2023 року ЗМІ дізналися, що в Москві була гола вечірка, на якій було багато російських зірок, в тому числі такі виконавці як Лоліта Мілявська, Микола Басков, Філіп Кіркоров і Vacio. Журналісти з'ясували, що вечірку нібито влаштувала Настя Івлєєва.

Найбільше на заході "відзначився" Vacio - на ньому з одягу був тільки носок, який прикривав статевий орган. Пізніше почалося цькування зірок, які "засвітилися" на заході.

За відомостями ЗМІ, в адміністрації диктатора Володимира Путіна наказали переслідувати артистів, які були на вечірці. Зокрема, Vacio відправили за ґрати, а Кіркорова вирізали з фільму "Іван Васильович змінює все".

Вас також можуть зацікавити новини: