Співачка також стверджує, що багато російських зірок постраждали від рук хірурга, але не наважуються в цьому зізнатися / скріншот

Російська співачка Слава, яка підтримує війну в Україні і засуджує зірок, що виступили проти путінського режиму, постраждала від рук хірурга Тимура Хайдарова. Чоловік, який нещодавно "зліпив" Філіпу Кіркорову прес, спотворив її груди.

Слава раптово вирішила поділитися одкровеннями, ймовірно, будучи п'яною. Вона курила і матюкалася на камеру, а також не соромилася показувати результати моторошної пластичної операції.

За словами співачки, у неї були гарні груди, але вона хотіла їх підтягнути. За місяць після операції, коли Слава зняла спеціальну білизну, вона жахнулася.

"Одна вище, одна нижче", - зізналася співачка.

Вона була в шоці від величезних шрамів і "кривих" грудей. За словами Слави, цілий рік вона не могла дивитися на себе у дзеркало. Виправляти ситуацію їй довелося вже з іншим хірургом. Співачка, яка називає себе патріоткою Росії, забула про "вірність" і вирушила до Європи.

"Я рік жила у стресі. Не могла ні тр*хатися ні з ким, я в дзеркало не могла на себе дивитися. У підсумку довелося звертатися до європейської клініки", - заявила Слава.

Співачка також стверджує, що багато російських зірок постраждали від рук хірурга, але не наважуються у цьому зізнатися. За словами Слави, спотворені артистки просто мовчать і продовжують брехати про те, які вони красиві.

Що співачка Слава говорить про війну

У перші дні повномасштабної війни Слава заявила, що вона пишається тим, що є росіянкою. Вона підтримує путінський режим і вбивства мирних українців. Співачка також засуджує російських зірок, які виїхали з РФ і засудили війну.

Вас також можуть зацікавити новини: