Руханкомен, що довів росіян до сказу: зірка TikTok показав новий танець (відео)

Танці Ігоря Корчагіна сильно злять росіян.

Руханкомен Ігор Корчагін, який став зіркою TikTok завдяки своїм танцям та пісні про повітряну тривогу, розповів про реакцію росіян на його відео. Пропагандисти країни-агресорки були обурені, вони не могли зрозуміти, як українці можуть веселитися під час небезпеки.

У студії "Сніданку з 1+1" Корчагін розповів, що росіяни не зрозуміли, що його руханки, в першу чергу, для дітей. Навіть пропагандистка Скабєєва лютувала через веселі танці.

Окрім цього, руханкомена почали хейтити в Україні. Спочатку деякі Telegram-канали засуджували Корчагіна за його вірусну пісню про повітряну тривогу. Втім, він не реагує на критику. Мало того, руханкомен вже представив новий танець.

На цей раз Корчагін пропонує "змахувати" з себе хейт та посміхатися. Його танок "Розкачай" допоможе дітям розім'ятися, порухатися під музику та зарядитися гарним настроєм.

У студії Корчагін показав нові рухи та пояснив, як краще запам'ятати танок. Йому допомагали не тільки ведучі "Сніданку", а ще й діти, для яких він і вигадує руханки.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Артем Пивоваров на концерті здійснив мрію маленької фанатки.

Вас також можуть зацікавити новини: