Санта опублікувала пост / фото instagram.com/santadimopulos

Екс-учасниця гурту "ВіаГра" Санта Дімопулос опублікувала в Instagram пост, в якому розповіла як полюбити себе.

За її словами, нас цьому ніхто не вчив. Тому досі ми позбавляємося від радянської спадщини, коли нам казали "Я - остання буква алфавіту".

"І проблема в тому, що поки ми не навчимося себе любити, ми будемо відчайдушно шукати любов ззовні і ця жага буде нагальної скільки б ми її не знаходили. Тому що ми не можемо прийняти її у зовнішньому світі, якщо немає джерела всередині. Цей нескінченний пошук загрожує розчаруванням у своєму виборі і розбитими мріями", - написала Санта.

Відео дня

Читайте такожЕкс-"віагра" знову вагітна: у мережі з'явилося зворушливе фото

Співачка зазначила, що починати треба завжди з себе. Тому що найголовніше для людини - це він сам. Ми самі з собою залишаємося в будь-якій ситуації та в будь-яку пори року.

"Дбайте про себе, балуйте себе. Сервіруйте стіл, навіть коли їсте самі, запалюйте свічки, слухайте гарну музику, читайте пізнавальні книги, дивіться якісне кіно, займайтеся спортом на постійній основі, регулярно стежте за своїм здоров'ям, спілкуйтеся з цікавими людьми, нічого не бійтеся – довіряйте Всесвіту своє життя і дякуйте за нього, говоріть "ТАК" новому, будьте відкриті світу, шукайте позитив у всьому. Ось так помалу вибудовуючи свій світ ви полюбите себе за його багатство", - підсумувала Санта.

Як повідомляв УНІАН, раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які найчастіше закохуються.