Селена Гомес поставила новий рекорд в Instagram: крутіший за неї тільки Роналду

Співачка стала першою жінкою, яка набрала в Instagram 400 мільйонів підписників.

Відома співачка Селена Гомес поставила новий рекорд в Instagram. Зірка продовжує підкорювати користувачів мережі своїми "справжніми" фото і відвертими зізнаннями. Кількість підписників Гомес стрімко зростає, тепер вона стала першою жінкою, якій вдалося зібрати 400 мільйонів фоловерів в Instagram.

Як виявилося, крутіше за Гомес тільки футболісти Кріштіану Роналду, який може похвалитися 562 мільйонами підписників, і Ліонель Мессі, у якого їх 442 мільйони. Однак навряд чи співачка не поб'є їх рекорд. Вона стрімко набирає фоловерів, з кожним днем їх стає все більше.

Сама Гомес не коментувала новий рекорд, який їй вдалося поставити. Вона скептично ставиться до популярності в мережі і раніше хотіла відмовитися від використання Instagram на тлі постійної критики. Хейтери часто намагаються образити співачку через те, що вона трохи погладшала.

Однак зірка не зупиняється. Вона продовжує публікувати "справжні фото", щоб своїм прикладом показувати іншим дівчатам, як важливо цінувати і любити себе в будь-якій вазі. Крім цього, Гомес часто розповідає підписникам про те, що потрібно робити для ментального здоров'я і як потрібно до себе ставитися. Нещодавно співачка показала, який вигляд мала в дитинстві, і розповіла, наскільки важливо зберегти в собі внутрішню дитину.

Рекорди Селени Гомес в Instagram

Не так давно співачка обійшла Кайлі Дженнер за популярністю в Instagram. На той момент у Гомес було понад 381 мільйон підписників. Примітно, що зірка "переплюнула" сестру Кім Кардашьян одразу ж після того, як та намагалася її захейтити в мережі.

Так, Кайлі Дженнер висміювала Гомес і навіть залучила до для цього дружину її колишнього хлопця Джастіна Бібера. Однак після критики фанатів сестрі Кардашьян довелося виправдовуватися і публічно заявити, що вона нібито не хотіла образити співачку.

Вас також можуть зацікавити новини: