Селена Гомес показала, як виглядала в дитинстві / скріншот

Співачці Селені Гомес 30 років. Вона побудувала кар'єру і стала неймовірно популярною, проте з роками в її життя приходило все більше проблем. Гомес наполегливо бореться з усіма складнощами і намагається зберегти в собі ту дитину, якою колись була.

Нещодавно співачка показала, який вигляд вона мала в дитинстві. Гомес була крихіткою з добрими очима і променистою посмішкою. На своїй сторінці в Instagram зірка звернулася до себе маленькою і написала:

Дорога маленька я, будь ласка, не бійся просити про допомогу.

З нагоди 8 березня Гомес закликала всіх жінок почати себе поважати, ставитися до себе з ніжністю. Співачка радить написати послання до своєї внутрішньої дитини і наклеїти його на дзеркало. Так, вважає зірка, кожен день можна буде згадувати про те, що кожна людина заслуговує на більше. 

Селена Гомес в дитинстві / скріншот

Фанати помітили, що зараз співачка часто здається сумною, а на дитячих фото вона була усміхненою і радісною. Багато хто пов'язує це з тим, що журналісти продовжують обговорювати фігуру Гомес і постійно порівнюють її з Хейлі Бібер - дружиною його колишнього хлопця Джастіна Бібера.

Нагадаємо, раніше Селена Гомес обійшла Кайлі Дженнер за популярністю в Instagram. Цікаво, що це сталося одразу після того, як сестра Кардашьян намагалася висміювати співачку.

Вас також можуть зацікавити новини: