Каменських постала в сексі-образі / instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських зараз перебуває в Туреччині. Між концертами зірка встигає трохи відпочити і пофотографуватися в цій сонячній країні.

Цього разу Каменських оприлюднила знімок з готельного номера, вид з якого відкривається на блакитне море. У кадрі Настя позувала в білому роздільному купальнику, повернувшись спиною до камери.

Варто відзначити, що у неї підтягнута фігура. Це й не дивно, адже співачка регулярно займається спортом і дотримується правильного харчування. Нагадаємо, що кілька років тому Каменських значно схудла, і зараз намагається зберегти результат.

Відео дня

Читайте такожСергій Шнуров проговорився, що втретє став батьком

Шанувальники співачки ретельно розглянули її нове фото. Хтось незадоволений тим, що Настя постійно публікує такі відверті знімки, а хтось вважає її і зовсім богинею. 

"Синець на нозі - це від Потапа в ліжку", "Кайфова", "Ти ж хороша співачка, навіщо показувати всім своє тіло?", "Ти буваєш колись одягнена?", "Нова Кім", "Ух, хороша", - пишуть шанувальники в коментарях.

Каменських постала в сексі-образі / instagram.com/kamenskux

Хто така Настя Каменських

Настя Каменських - це українська співачка, яка здобула популярність, виступаючи в дуеті з Потапом. 10 років пара завойовувала серця глядачів, а потім група розпалася. Потап почав більш активно займатися своєю групою MOZGI, а Настя пішла в сольне плавання під псевдонімом NK. Влітку 2020 року зірка представила свій перший сольний іспаномовний альбом Eclеctica.

У травні 2019 року Потап і Настя Каменських одружилися. Вони живуть у власному приватному будинку під Києвом. По сусідству з ними живуть Юрій Горбунов і Катя Осадча.

Вас також можуть зацікавити новини: