"Не могла жити з такою думкою": Злата Огнєвіч вперше розповіла про свої кредити та борги

Тепер співачка не хоче бути нікому винною.

Українська співачка Злата Огнєвіч відверто розповіла про свої колишні фінансові труднощі, через які доводилося брати кредити та навіть бути у боргах. 

Спочатку вона згадала історію про кредит, який колись вирішила взяти у банку. 

"Я брала кредит на подарунки. Купувала техніку і потім виплачувала цей кредит впродовж року. Це робила я подарунки своїй команді. Хотілося подарувати щось класне. Я пішла і оформила багато кредитів", - зізналася Злата в програмі "33 запитання" на Люкс ФМ.

Та потім вона пошкодувала про це, адже постійно відчувала, що винна гроші. 

"Ця ситуація мене навчила, що я не буду більше брати кредити. Просто над тобою висить ось ця мотузка кредитна і така тоді: "Заплати кожного місяця". Ще і плюс відсотки. Мені не сподобалося. Я собі дала слово, що все, як заробляю, значить на такі кошти роблю подарунки. Ніяких більше кредитів", - додала співачка.

А потім зізналася, що на початку пандемії мала борг у 17 000 доларів (приблизно 665 тисяч гривень), адже відмінився її концертний тур і потрібно було виплатити гроші. Той період Злата згадує так: 

"Для мене це величезна сума, для когось, можливо, ні, скажуть, що артисти - мільярдери і що таке для неї 17 000? Ні, для мене ця сума була тумач. Я виплачувала її 2 роки, і працювала, і займала. Я не могла жити з такою думкою, що я комусь щось винна. Я щось продала з коштовностей, з прикрас, щось напрацювала віддала".

Також проблеми з грошими відчула співачка і на початку війни. Проте на цей раз її врятувало блогерство. 

"На момент повномасштабного вторгнення творчість дуже мало монетизувалася, бо ми звикли до іншого: різні там опен-ейри, концерти, корпоративи. Тому ми почали заробляти блогерством. І на якийсь момент блогерство стало приносити більше заробітку, ніж артистична діяльність", - сказала Огнєвіч. 

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч відверто розповіла про дитинство в Криму.

Вас також можуть зацікавити новини: