Злата Огнєвіч відверто про дитинство в Криму: 'Розмовляли українською'

Українська співачка Злата Огнєвіч згадала дитинство в Криму і розповіла, як батьки виховували їх із сестрою в українських традиціях.

У програмі "Я люблю Україну" артистка зізналася, що батьки всупереч усьому плекали в них із сестрою любов до всього українського.

"Українські традиції жили скрізь, але, будьмо відверті, у 90-х у Криму не було такого їхнього розквіту. Але завдяки батькам, які виросли в традиціях, любов до них передавали і нам із сестрою. Ми з татом, зокрема, розмовляли українською мовою", - пригадала Огнєвіч.

Відео дня
Злата Огнєвіч відверто про дитинство в Криму: 'Розмовляли українською'

Головною берегинею традицій у сім'ї артистки була бабуся, яка проживала в Кривому Розі. Співачка часто проводила з нею зимові канікули.

"Значну частину свого дитинства я провела в гостях у бабусі. Коли ми приїжджали до Кривого Рогу, це Дніпропетровщина, завжди співали там і колядки, і щедрівки, і українські пісні. Бабуся готувала кутю за своїм особливим рецептом. Українських традицій було багато", - розповіла співачка.

Зазначимо, Злата Огнєвіч народилася в Росії, однак у п'ять років із сім'єю переїхала до Криму. Пізніше вона переїхала до Києва, де вступила до інституту музики імені Глієра. Саме в Україні почалася її творча кар'єра.

З початку повномасштабного вторгнення тато артистки став військовим медиком, а сама Злата веде інформаційну боротьбу і виступає на благодійних концертах на підтримку України.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч засвітилася в ніжних обіймах чоловіка.

Вас також можуть зацікавити новини: