Сивий дід: ось що стало з алкоголіком Мітяєм зі "Сватів" (фото)

Він був "родзинкою" серіалу. Сьогодні, дивлячись на актора, його неможливо впізнати.

Серіал "Свати" за часів виходу на ТБ приковував до екранів величезну армію глядачів. Актори дуже полюбилися публіці і стали культовими. Один з них - Мітяй, якого зіграв росіянин Микола Добринін. 

Дивлячись на нього сьогодні, дуже складно впізнати того чоловіка, який з'являвся в "Сватах". Що ж стало причиною таких суттєвих змін?

Микола Добринін: біографія

Актор народився і виріс в російському місті Таганрог. Зараз йому 59 років. За плечима Добриніна робота у фільмах, серіалах і театрі. 

Дитинство майбутнього актора було складним. Він народився в звичайній не дуже забезпеченій сім'ї, його тато був поліцейським, мама - торговим працівником. 

У юному віці батьки помітили у Миколи музичні здібності, тому відправили в музичну школу, але він її так і не закінчив - з останнього класу його вигнали через скандал з директором.

Пізніше старший брат Добриніна забрав його в Москву, де той вступив до ГІТІС. З цього і почався творчий шлях Миколи: він знімався в багатьох фільмах, серіалах, грав у театрі. Але величезним ривком вгору в його акторській кар'єрі стала роль в ситкомі "Свати". 

Образ Мітяя в "Сватах"

Акторові дісталася неоднозначна роль друга і кума Івана Будька Мітяя. Попри те, що роль Мітяя визначена як другорядна, в деяких сезонах він з'являється часто і з ним дуже багато сцен. 

Мітяй - не дуже благополучний сусід, який любить випити і часто з'являється в гостях напідпитку. Він - любитель легких грошей, не працює, потрапляє в неприємні ситуації і стає об'єктом підозри. 

Попри це, він завжди намагається допомогти сімейству Будько, звичайно ж, сподіваючись на вигоду від цього. 

Герой Мітяя Буханкіна так полюбився глядачам, що через 2 роки після прем'єри першого сезону "Сватів" стартував спеціальний 20-серійний проект "Байки Мітяя".

Який вигляд зараз має Добринін

Що Микола Добринін говорив про війну в Україні

Про повномасштабну війну в Україні актор не говорив нічого, але в одному зі своїх інтерв'ю від 2014 року згадав, що пов'язаний з нашою країною:

"У мене в Таганрозі вже нікого не залишилося. До речі, мій брат, соліст Великого театру, народився в Україні, у нього навіть прізвище інше - Науменко. Так що я з Україною пов'язаний дуже сильним корінням".

Тоді ж Добринін розповів, що в 2009 році він придбав в Україні земельну ділянку, щоб побудувати будинок. Що з цією ділянкою зараз - невідомо.

Нагадаємо, як живе той самий Анатоліч зі "Сватів", якого "поховали" сценаристи.

Вас також можуть зацікавити новини: