Юрій Ковальов зі "Сватів" / скріншот

Російського актора Анатолія Васильєва публіка добре знає по ролі Юрія Анатолійовича Ковальова в комедійному серіалі "Свати" студії "Квартал 95". Він знімався в перших чотирьох сезонах, а в першій серії п'ятого сезону він, згідно зі сценарієм, помер. 

Чому Анатолій Васильєв пішов зі "Сватів"

Багатьох шанувальників ситкому мучило питання того, чому ж Юрія Анатолійовича прибрали з акторського складу. Як зізнався сам актор в одному зі своїх інтерв'ю, йому не подобався образ свого персонажа, а також "поверхневі жарти". 

"Я пішов з серіалу тільки через сценарій. Мені вже не подобався той гумор, який нам прописували сценаристи", - говорив Васильєв. 

Відео дня
Акторський склад серіалу / фото 1plus1.ua

Як Анатолій Васильєв живе зараз

За плечима 76-річного актора багато робіт. Його можна побачити в таких фільмах і серіалах: "Червона зона", "Чудотворна", "Андріївський прапор", "Смуга відчуження", "Сімейний детектив" та інших. 

Зважаючи на вік в останні роки він знімається не так часто. Його остання робота вийшла на екрани в 2021 році. Також Васильєв веде непублічний спосіб життя. У його Instagram-блозі всього одне студійне фото, яке опублікував в 2020 році. 

Що Анатолій Васильєв говорив про війну в Україні

Звірства окупантів після 24 лютого він ніяк не коментував, проте з 2018 року Анатолій внесений до бази "Миротворець" за свідоме порушення державного кордону України - він незаконно відвідував окупований півострів Крим. 

Нагадаємо, ви будете шоковані, поглянувши на Ольгу Миколаївну зі "Сватів" зараз.

Вас також можуть зацікавити новини: