Інстасамка показала нове фото / instagram.com/instasamka

Російська реперка Інстасамка оприлюднила в Instagram спокусливі фотографії. Дівчина постала в довгому червоному лаковому пальті і чобітках на високих підборах. 

Також зірка розпустила хвилясті локони, зробила яскравий макіяж і доповнила образ прикрасами. Такою фотосесією Інстасамка анонсувала вихід нового альбому, в який увійдуть такі гучні треки як Lipsi ha, Juicy, Facetime, DaDaDa, Moneydealer, "Хлопай" і "И чтоэ".

Варто відзначити, що в такому спокусливому образі реперка засвітила "силіконові" груди. Так, Інстасамка неодноразово вдавалася до послуг пластичних хірургів.

Відео дня

"Шикарна жінка", "Яка красива", "Крута", "Класна", "Моя улюблена реп-виконавиця", - пишуть шанувальники в коментарях.

Інстасамка показала нове фото / instagram.com/instasamka

Читайте такожЛідер "Бумбоксу" офіційно розлучається з дружиноюХто така Інстасамка

22-річна Дарина Зотєєва - російська реп-виконавиця, раніше інстаблогер. У 2019 році стала широко відома після скандалу, пов'язаного з фільмом "Вона вам не Інстасамка", в якому було розказано про множинні випадки обману аудиторії з її боку.

У червні 2019 року почала музичну кар'єру, надалі повністю переорієнтувавши свій рід діяльності на музичний. Для просування своїх релізів використовує TikTok; станом на середину 2021 року на її аккаунт підписано понад вісім мільйонів осіб.

Нагадаємо, 5 вересня 2021 року Інстасамка дала концерт у Києві. Пізніше українці захейтили її за непристойну поведінку. Дівчина попросила охорону вивести із зали хлопця, який зовні їй не сподобався.

Нагадаємо, раніше Інстасамка в бікіні похвалилася "силіконовим" тілом.

Вас також можуть зацікавити новини: