Фото інстаграм Алли Пугачової 

Російська співачка Алла Пугачова, яка на початку повномасштабного вторгнення виїхала з країни-агресорки та підтримує Україну, висміяла нещодавню заяву Стаса Михайлова. 

Раніше путініст заявив, що нібито всі артисти, які покинули Росію, мають потім "приповзти на колінах і цілувати ноги", аби їм пробачили. Проте Пугачова не змогла не відреагувати на цю маячню та записала кумедне відео, яке опублікувала у себе в Instagram. На ньому жінка ніби пародіює низький голос Михайлова та коментує його слова. 

"Стасе Михайлов, що це з тобою? Це я - безголоса співачка, старенька Алла Пугачова. Та я б "стала перед тобою на коліна", але ноги вже не ті. Чого ти злякався? Не збираються нормальні люди туди повертатися. Так що давай вперед, заробляй, поки можеш. Та якщо вже і повернусь, то чесно, скажу все, що думаю. Але можу і зараз: "М*дак ти, Стасе!" - сказала Примадонна. 

Поки прихильник диктатора Стас Михайлов не відповів на слова Пугачової. 

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова розлютила росіян, затанцювавши під українську пісню "Ой на горі два дубки". Тоді вони написали, що співачка нібито нікому не потрібна і її всі забули. 

Вас також можуть зацікавити новини: