Брат покійного Моїсеєва хоче відсудити все його майно

Маркс Толкач впевнений, що смерть артиста була вигідна його концертному директору, бо він заповів йому все своє майно.

Російський артист Борис Моїсеєв весь свій спадок заповів концертному директору Сергію Гороху, а свого рідного брата залишив без копійки. Але Маркс Толкач не готовий з цим змиритися.

Толкач в коментарі росЗМІ заявив, що подаватиме до суду на Гороха, щоб отримати свою частку спадщини, попри заповіт покійного брата.

"У смерті винен Горох. Він вже захопив квартиру в Москві Бориса, вивіз все його майно. Він був зацікавлений у якнайшвидшій смерті Бориса... Він вивіз всі картини, все багатство і майно, діаманти він вивіз... Я єдиний його рідний, ніяких дітей і племінників у нього немає... Я наймаю адвокатів і ми будемо відкривати цю справу і будемо звертатися з усіх питань", - сказав Маркс Толкач.

Він додав, що Сергій Горох ізолював Моїсеєва від нього. За словами брата покійного, півтора року він не міг навіть здзвонитися з артистом, оскільки концертний директор забрав у нього телефон.

Смерть Бориса Моїсеєва

Борис Моїсеєв помер на 69 році життя 27 вересня 2022 року. Повідомляється, що у нього зупинилося серце. 

Відомо, що у своєму заповіті Моїсеєв переписав майно на концертного директора Сергія Гороха. Пізніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що смерть артиста могла бути насильницькою.

Вас також можуть зацікавити новини: