Соліст Måneskin зважився на кардинальні зміни: який нині має вигляд Даміано Давид

Співак перефарбував волосся і вже похвалився результатом.

Соліст групи Måneskin Даміано Давид зважився на кардинальні зміни. Співак зробив нову зачіску. Нині Давид став блондином.

На своїй сторінці в Instagram музикант показав результат свого перетворення. Раніше він зробив коротку стрижку, а тепер перефарбував волосся.

На знімках Давид позує без футболки. Співак помітно схуд, а новий колір волосся підкреслює його гострі вилиці. Соліст Måneskin любить епатажні образи і нерідко дивує фанатів. На цей раз він перевершив сам себе.

Реакція шанувальників

Не всі фанати оцінили новий образ співака. Деякі шанувальники відзначили, що соліст Måneskin має лячний вигляд. На думку коментаторів, у Давида нездоровий вигляд, а його худоба і мішки під очима можуть говорити про те, що йому варто звернути увагу на своє здоров'я. Користувачі пишуть:

  • "Ні... Що з вами відбувається, хлопці? Занадто багато шоу та стресу у багатьох містах... Починаєш втрачати сяйво, блиск в очах і сміх... Ви дійсно повинні бути обережними"
  • "А чому він хоче виглядати як наркоман? Єдиний, хто має красивий вигляд, а робить все, щоб стати негарним. Але чому?"
  • "З красивого чоловіка він став схожим на всіх 17-річних хлопчиків".

Хто такий Даміано Давид

Співакові 24 роки. У 2021 році група Måneskin, в якій він є головним солістом, здобула перемогу на "Євробаченні". Після цього кар'єра музикантів злетіла вгору. 

Відомо, що Давид підтримує Україну. Він виступив проти повномасштабної війни, яку в нашій країні розв'язала Росія. Група Måneskin навіть випустила пісню Gasoline, в кліпі для якої вони показали всі жахи російської агресії. Крім цього, музиканти відмовилися від гастролей на території РФ. 

На одному з концертів група Måneskin "послали" Путіна і його посіпак. Однак нещодавно Давид потрапив у скандал. Він випадково наступив на прапор України.

Вас також можуть зацікавити новини: