Христина Соловій та Сергій Жадан / Скриншот YouTube

Нещодавно співачка Христина Соловій дала інтерв'ю Маші Єфросиніній і розповіла, що в неї справді були стосунки з Сергієм Жаданом, однак вони довго не проіснували.

За словами артистки, вона закохалася в іншого чоловіка, тому розлучилася з Жаданом. Вона додала, що ця ситуація всіх підкосила. Ба більше, через це Соловій досі приймає антидепресанти.

Шанувальники поета тут же почали підтримувати його. Однак Жадан досить різко на це відреагував. Під одним із коментарів він написав "Що за х*йня?"

Відео дня
Скріншот Х

У такий спосіб він, імовірно, вирішив показати, що не розуміє в чому річ і чому йому пишуть слова підтримки. При цьому шанувальники переконані, що для поета розставання з Соловій - болісна тема, тому він так і реагує.

До слова, Соловій і Жадану неодноразово приписували роман, проте пара довго приховувала свої стосунки. Пізніше стало відомо, що вони закрутили роман на зйомках кліпу "Юність", де зіграли закохану пару. На той момент Жадан був офіційно одружений, а Соловій перебувала у стосунках із чоловіком.

Нагадаємо, раніше Христина Соловій розповіла про причину завершення співпраці з Вакарчуком.

Вас також можуть зацікавити новини: