Яна Соломко і Регіна Тодоренко в кліпі / скріншот

Співачка Яна Соломко, яка раніше виступала і знімалася в Україні, а тепер радісно живе на території країни-агресора, потрапила в курйозну ситуацію. Вона виклала фотографію, зроблену, ймовірно, в Москві.

Знімок став причиною гнівних коментарів з боку фоловерів - користувачі, переважно з України, "накинулися" на Яну зі звинуваченнями в тому, що вона зрадила батьківщину і зараз радіє вбивствам мирних громадян. 

Та спробувала відповісти, але отримала ще більше критики на свою адресу. 

Відео дня

"Шл*ха р*с*ка", - написав один з користувачів. На це Соломко відповіла: "Якщо ви дозволяєте собі таке писати, то хоча б дитину приберіть з аватарки! Соромно!" Юзер відреагував: "Соромно має бути тобі, шк*ра пр*д*жна".

Яну Соломко загнобили в мережі / скріншот

Якщо проаналізувати сторінку Яни Соломко в Instagram, практично під кожним її постом є образи, обурення і критика того, що співачка підтримала кривавий кремлівський режим і переїхала жити в Росію. 

Хто така Яна Соломко

Співачка, яка народилася в Україні, де і починала свою кар'єру. Вона співала як сольно, так і в складі колективу Real O. Також Соломко брала участь в українській версії шоу "Холостяк", де боролася за серце Макса Чмерковського, але перемогти їй не вдалося. 

Останнім часом Яна живе в Росії, де виступає під псевдонімом Соянна. Зрадниця заявляла, що їй "дуже приємно бути тут [в РФ]".

Вас також можуть зацікавити новини: