Оскар оголосив себе трансгендерною жінкою / sntch.com

Співак Оскар (справжнє ім'я – Шаміль Малкандуєв) з Росії, який оголосив себе трансгендерною жінкою Скарлетт Ля Куїн, заразився коронавірусом в США.

Читайте такожВід співака Оскара, який змінив стати, відреклися родичіЯк передає Lenta.ru, нездужання і біль у горлі вона відчула ще 8 березня. На той момент Нью-Йорк ще не закрили на карантин.

За її словами, тоді ніхто з жителів міста не ставився до пандемії всерйоз і всі вважали ризики зараження низькими. Через тиждень артистка, яка почала відчувати слабкість в тілі і задуху, звернулася в лікарню, де їй вдалося здати тест на COVID-19. Він виявився позитивним, проте лікарі заявили, що не можуть госпіталізувати її через брак лікарняних місць.

Відео дня

«В якісь дні було важко дихати, в інші була сильний біль по всьому тілу, трусило, кидало в жар, при цьому без температури. Іноді нудило», – розповіла артистка.

Вона додала, що боролася з хворобою близько місяця. Співачка досі відновлюється після хвороби.

Як відомо, Оскар став популярний на початку 2000-х років. Серед найбільш відомих хітів артиста - «Між мною і тобою», «Маж вазеліном» і «Біг по вістрю ножа».

Раніше УНІАН повідомляв, як Оскар зробив камінг-аут.