Дімопулос і Мейхер цілувалися на паркеті / фото tsn.ua

Екс-учасниці групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос і Надія Мейхер прокоментували пристрасний поцілунок після виступу на шоу "Танці з зірками" 11 жовтня.

Читайте такожТанці з зірками: хто залишив шоу після сьомого ефіру (відео)Як пише ТСН, дві головні конкурентки сезону виконали пасодобль під хіт Beyoncé – Run the World, і завершальним акордом в танці став пристрасний поцілунок.

За лаштунками учасниці зізналися, що, попри тему ефіру та характер танцю, намагалися вкласти в виступ багато вогню і пристрасті.

"Попри те, що нас з Сантою сприймають як запеклих конкуренток, ми не змагаємося одна з одною, а працюємо кожен над собою. Тому, коли Санта в минулому ефірі кинула мені виклик, я з радістю погодилася, адже це щось нове і дуже незвичайне. Пасодобль у нас вийшов запальним і пристрасним, ми з Сантою вжилися в ролі настільки, що у фіналі піддалися емоціям, і це був мій перший поцілунок з жінкою", - зазначила Надія Мейхер.

Санта Дімопулос прокоментувала виступ так: "Я давно відзначала, що ставлюся до Надії з повагою і захопленням, і мені було дуже цікаво разом працювати над таким особливим танцем і постановкою. Я приголомшена тим, наскільки Надія відповідально ставиться до роботи, ми залишалися в залі для репетицій до пізнього вечора. У спілкуванні Надія дуже м'яка і приємна, а робота з постановкою і танцем - це як пожежа, крізь яку ми пройшли разом".

Вас також можуть зацікавити інші новини про зірок