Фреймут та Падзіна покинули проект / скріншот

Відбувся десятий ефір третього сезону "Танців з зірками", за підсумками якого у проекті залишилися всього п'ять пар.

Про це повідомляє ТСН.

Цієї неділі ефір присвятили Хеловіну: учасники перевтілилися у моторошні образи. За підсумками виступів до зони ризику потрапили: Сергій Мельник та Аделіна Делі, Сергій Танчинець та Яна Цибульська і Оля Фреймут з Іллею Падзіною.

За крок до вильоту глядачі врятували соліста рок-гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ". Пройшов до п'ятірки учасник шоу "Холостяк", а покинула проект ведуча "Інспектора Фреймут".

Читайте такожКатерина Кухар поділилася своєю думкою про учасників шоу "Танці з зірками"

Коментуючи виліт з проекту, Фреймут подякувала його команді та суддям. 

"Що я зрозуміла, друзі. Ніщо в житті не дається за дурно, над всім потрібно працювати. Є у вас мрія – перетворіть її на бізнес-план. Я не просто так дотанцювалася до десятого ефіру, це щоденна робота, жертвування своєю сім’єю, зрештою, своїм здоров’ям. Але я не шкодую. Я дуже дякую Іллі. Безмежно дякую Яні Заєць, завдяки якій я така струнка, вона моя хореографиня. Але найбільше я дякую моїй донечці Златі Мітчелл. Ви не знаєте, але вона дуже талановита і вона мене переконала прийти в цей проєкт", - сказала вона.

Партнер Фреймут Ілля Падзіна подякував усій команді, колегам, суддям, стилістам, гримерам та самій Олі. Хореограф зізнався, що дуже тішиться, що зміг взяти участь в шоу. 

"Танці з зірками 3": новини проекту