Санта опублікувала фото / instagram.com/santadimopulos

На телеканалі «1+1» відбувся четвертий прямий ефір головного танцювального шоу країни  «Танці з зірками». Вечір запам’ятався глядачам відвертими особистими історіями учасників та чуттєвими номерами, серед яких найемоційнішим став номер пари Санта Дімопулос та Макса Леонова, які виконали контемпорарі на паркеті.

Читайте також"Танці з зірками": хто покинув шоу після четвертого ефіру (відео)

Рік, що змінив життя – саме так звучала тема четвертого ефіру шоу «Танці з зірками». Своїми виступами зіркові учасники розказали глядачам про доленосні події свого життя. Одним з найвідвертіших було зізнання Санти Дімопулос, яка зізналася про найболючішу втрату свого життя – смерть близької людини. Зірка розказала, що прийшла на проект, аби втілити свою дитячу мрію та мрію батька – танцювати. Адже саме він  колись вперше привів маленьку Санту до репетиційної зали. Нажаль, батько зірки помер. І після цього вона залишила танці.

Відео дня

Сьогодні участь у шоу для Санти Дімопулос – це можливість повернутися на сцену та втілити мрію найріднішої людини. Свій виступ зірка присвятила батьку та усім, хто бореться з онкологією.

У студії «Сніданку з 1+1» співачка, любляча дружина та мама двох дітей Санта Дімопулос розказала про те, як проект змінив її життя та поділилася враженнями від власного виступу.

«Цей виступ був для мене емоційно дуже складний – я не з тих людей, які звикли показувати іншим, що відбувається у душі. Я  завжди намагаюся бути, виглядати сильною. А під час ефіру відбувся переломний для мене момент, за який я дуже вдячна. Мій виступ -  це подяка моєму татові за все, а ще прийняття емоцій тієї маленької дівчинки» - зізналася Санта.

Інші новини по темі: