Стало відомо, що чекає на глядачів у новому випуску шоу "Танці з зірками" / фото 1+1

У неділю, 25 жовтня, на глядачів телеканалу «1+1» чекає особливий випуск шоу «Танці з зірками», в якому учасники будуть танцювати тріо на паркеті з екс-учасниками попередніх сезонів шоу, а ведучими балкона стануть Олексій Потапенко з сином Андрієм.

Читайте такожЕкс-солістка "ВІА Гри" Мейхер зробила несподіване визнання після поцілунку з Дімопулус (відео)Про це повідомили в прес-службі «1+1».

Зазначається, що традиційно у дев’ятому епізоді шоу «Танці з зірками» на допомогу учасникам сезону приходять випускники попередніх сезонів шоу. Стало відомо, з ким саме танцюватимуть зірки.

Відео дня

Сергій Танчинець та Яна Цибульська цієї неділі танцюватимуть фьюжн під хід  «Sеxy back» - Justin Timberlake, а допомагатиме парі отримати омріяні 40 балів співачка болівійського походження Michelle Andrade.

Юлія Саніна та Діма Жук цього тижня спробують підкорити танго разом з переможцем минулого сезону шоу «Танці з зірками» Євгеном Котом.

Богиня ламінату Леся Нікітюк вийде на паркет з Ольгою Фреймут та Іллею Падзиною, які станцюють на паркеті пристрасну румбу під «Golden eye» - Tina Turner.

Леся Нікітюк / прес-служба "1+1"

Головні конкурентки сезону Надія Мейхер та Санта Дімопулос вийдуть на паркет з двома партнерами.  Так, Іраклій Макацарія виконає фламенко з парою Санта Дімопулос та Макс Леонов під «Ain’t Funny» - Jenifer Lopez, а Даніель Салем – пасодобль з Надією Мейхер та Кирилом Васюком під «O Fortuna»-Carmina Burana.

Холостяк Сергій Мельник зі свою партнеркою Аделіною Делі танцюватимуть віденський вальс разом з Ганною Різатдіновою під «Say Something» - A great big world.  

А Дарина Петрожицька та Ігор Гелуненко разом з Ольгою Сумською вражатимуть глядачів та суддів модерном.

Також на глядачів та шанувальників проекту чекає феєричне повернення ведучих, які минулого сезону підкорили всю країну та стали одним з найпопулярніших тандемів ведучих на «Танцях з зірками» - Олексій Потапенко (ПТП) і його син Андрій Потапенко зустрічатимуть учасників на балконі.  

«Балкон ефіру, в якому танцюють тріо, буде вести класне дуо - династія Потапенко повертається на «Танцi з зiрками». Дивимося і коментуємо з двох різних позицій: Потапчик - зі своєї 12-річної, ну а я - як дорослий глядач не далекий від світу шоу-бізнесу. Обіцяємо гарний настрій і прикольні гострі питання. Буде цікаво!» – зізнався ПТП. 

Олексій та Андрій Потапенки / прес-служба "1+1"

«Коли мене запросили вести балкон з татом в перший раз, я дуже хвилювався, але все пройшло класно. Не можу сказати, що цієї неділі зовсім не буду хвилюватися, але я точно став впевненішим за рік і виріс у всіх сенсах - набрався досвіду, а нещодавно навіть коментував кіберматч. Тому буду радий знову вести ефір «Танцiв з зiрками». Вмикайте «1+1», щоб зарядитися позитивом від суперкоманди Потапа і Потапчика», -  сказав Андрій Потапенко.

Нагадаємо, згідно з нововведеннями, у новому сезоні запрошеними членами журі стають зірки минулих років. Так, у дев’ятому ефірі до трійки суддів приєднається телеведуча Маша Єфросиніна.

Спеціальними гостями дев’ятого ефіру стануть гурт MOZGI & Magic Five, які презентують прем’єру у прямому ефірі фіта «Покажу тобі Magic».

MOZGI / прес-служба "1+1"

Новий фіт (feat) з українськими блогерами-ілюзіоністами MagicFive «Я покажу тобі magic» набрав понад 10 мільйонів переглядів і майже 90 тисяч відео в TikTok ще до офіційної прем'єри.

Вас також можуть зацікавити новини