Тетяна Острецова / facebook.com/tatiana.ostretsova

Актриса Тетяна Острецова написала заяву в поліцію на актора серіалу "Слуга народу" Володимира Владимирова. Вона звинуватила його в сексуальних домаганнях під час зйомок.

Читайте такожПеріс Хілтон розповіла про насильство в дитинстві

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

До заяви Острецова доклала докази правопорушення, вчиненого стосовно неї. Також вона зазначила, що через те, що відбулося у неї був нервовий зрив.

"Ця ситуація завдала мені великої моральної шкоди. Я пережила нервовий зрив і завдяки близьким людям змогла впоратися з усім потоком негативу і нерозумінням на мою адресу. Я відчуваю величезну подяку за підтримку! Хочу, щоб ця ситуація була хорошим уроком для всіх, хто стикався з подібним або зіткнеться в подальшому! Я живу далі і продовжую радіти життю, щиро бажаю того ж всім", - написала вона.

За фактом скоєних відносно мене неправомірних дій, мною спільно з юристами зроблено ряд юридичних заходів....

Опублікований Тетяною Острецовой Середа, 9 вересня 2020 р.

З чого все почалося?

22 серпня актриса написала пост в Facebook про те, що під час зйомок Володимир Владимиров ліз їй між ніг.

"Володимир Владимиров під час сцени, неодноразово ліз своїми руками мені між ніг. У першому дублі у нього це вийшло. Коли в сцені мене потрібно було тримати за коліна, нібито заспокоювати, цей мудак ліз мені між ніг. У другому дублі, коли він підбігає до мене ззаду - він лапав мене за сідниці", - написала тоді Острецова.

Друзі, хочу вам розповісти неприємну і страшну історію, яка трапилася зі мною вчора! Я була схильна...

Опублікований Тетяною Острецовой Неділя, 23 серпня 2020 р.

Інші новини по темі: