Тімоті Шаламе з новою пасією / Фото tmz.com

Голлівудського актора 24-річного Тімоті Шаламе заскочили за поцілунками з новою пасією, після розставання з акторкою Лілі-Роуз Депп.

Шаламе помітили на мексиканському узбережжі в компанії акторки 30-річної Ейси Гонсалес, повідомляє видання TMZ.

Пару відпочивала у компанії друзів на курорті Кабо-Сан-Лукас. Папараці вдалося заскочити пару поблизу басейну.

Відео дня

Зірки не соромилися своїх почуттів й не лише разом релаксували у воді, а й пристрасно цілувалися та обіймалися роздягнені під палючим сонцем. 

Читайте також20-річна дочка Джонні Депа на церемонії BAFTA засвітила груди у "голій" сукні (фото)

30-річна мексиканська акторка та співачка відома в Голлівуді зйомками у фільмах "На драйві", "Від заходу до світанку", "Аліта: Бойовий ангел" та інших.

Крім того, Ейса Гонсалес неодноразово привертала увагу папараці романами зі світовими зірками. Їй приписують стосунки з 47-річним Джошем Демелем, 30-річним Ліамом Хемсвортом, музикантом Кельвіном Харрісом та футболістом Кріштіану Роналду. 

Наразі невідомо, як акторка познайомилася з Тімоті Шаламе. У лютому вони були гостями вечірки Vanity Fair, яка зібрала голлівудських знаменитостей після церемонії Оскар-2020, а також долучалися до протестів в США проти расизму та свавілля поліції. Тривалість їхнього роману також залишається загадкою.

Як повідомляв раніше УНІАН, батько Лілі-Роуз Депп актор Джоні Депп у листуванні з друзями говорив про те, що втопить і спалить свою колишню дружину, актрису Ембер Херд, після чого тр*хне її труп, щоб переконатись, що та мертва.