Тіна Кароль продала свій цифровий відбиток за 100 тисяч і розповіла, куди підуть вторговані гроші

Ім'я покупця не розголошується. Отримані кошти Кароль передала на розвиток власного свіжого музичного проекту "Молода кров".

Популярна українська співачка Тіна Кароль продала свій цифровий відбиток на аукціоні. Відбиток свого пальця зірка виставила на аукціон на початку червня. Тепер торги за такий лот закінчилися.

Про закінчення торгів і подальші плани артистка написала в Instagram.

Після запуску NFT аукціону Кароль розповідала, що зробила це на підтримку нового проекту "Молода кров", яким прагне відкрити для широкої аудиторії нові імена, поповнити каталог української музики і звернути увагу слухачів на молоду українську поп-культуру.

Вихід проекту Тіна запланувала до 30-ї річниці Незалежності України, оскільки він полягає у возз'єднанні та єдності. На аукціоні Кароль вдалося виторгувати 100 тисяч гривень. Ім'я покупця невідоме.

Читайте такожТіну Кароль звинувачували в безсовісному плагіаті і муки тварин на Atlas Weekend

"Продано! Сьогодні мій цифровий відбиток пальця продали на NFT аукціоні. Всі виручені кошти передаю в проект "Молода кров" – майбутній україномовний альбом, вихід якого присвячений Дню Незалежності України. У ньому ви почуєте несподівані дуети і ми разом відкриємо нові імена. Важливо пам'ятати історію і створювати нову. Проект "Молода кров" про музику і молодих виконавців, які будуть звучати завтра", – розповіла Кароль в Instagram.

Багато шанувальників артистки вітають її і відзначають, що нетерпляче чекають новий альбом.

Зазначимо, "Молода кров" - проект національного масштабу, місія якого відкрити для слухачів нові імена і поповнити каталог української музики сучасними піснями.

Вас також можуть зацікавити новини