Кароль постала в образі спокусниці / фото тг-канал Тіни Кароль

Останнім часом популярна українська співачка Тіна Кароль стала надзвичайно активною у всіх соцмережах. До того ж, вона тішить свої підписників у Telegram серіями знімків, які не завжди потрапляють до Instagram.

Так, артистка продемонструвала спокусливий образ, поставши перед камерами у синьому довгому пальто. Задумано, ніби вона без білизни, але на опублікованих відеокадрах видно, що для фотосету Тіна обрала спіднє нюдового кольору.

Варто зазначити, що зірка має приголомшливий вигляд завдяки нюдовому макіяжу з блискітками на вилицях та ефекту мокрого волосся.  У кадрах Кароль грайливо оголює груди й плечі.

"Обожнюю зйомки в Києві. Навіть якщо немає світла, ми знаходимо ресурси для створення краси, натхнення та креативу. Просто тому, що українці, просто тому, що вільні у світогляді", - написала артистка.  

Кароль постала в образі спокусниці / фото тг-канал Тіни Кароль
Кароль постала в образі спокусниці / фото тг-канал Тіни Кароль

Чим відома Тіна Кароль

Тіна Кароль — українська співачка та акторка, телеведуча, громадська діячка. З 2017-го року - народна артистка України. З піснею "Show me your love" представляла Україну на "Євробаченні 2006", де посіла сьоме місце.

Кароль - лауреатка пісенного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля 2005". Грошову нагороду на сцені їй тоді вручала Алла Пугачова.

Вона - тренер шоу "Голос країни" та "Голос. Діти". Також вона була ведучою "Танців з зірками".  Кілька разів ставала найкращою виконавицею України за версіями YUNA та M1 Music Awards.

Останні роки Тіна кардинально змінила репертуар, її пісні підкорюють серця українців. А дуетна композиція "Вільна" із Юлею Саніною "підірвала" український шоу-біз.

Вас також можуть зацікавити новини: