Тіна Кароль і Папа Римський / скріншот

Відома українська співачка Тіна Кароль побувала в Італії, де зустрілася з Папою Римським. Відео вона поділилася у себе на сторінці, викликавши бурхливі обговорення з боку аудиторії.

У ролику видно, що виконавиця хіта "Скандал" підійшла до Папи, потиснула йому руку, вручила подарунок. Що саме за подарунок - невідомо, але з боку він схожий на книгу. 

Після цього артистка кілька хвилин про щось говорила з Папою. Під час розмови він посміхався і емоційно реагував на слова Тіни Кароль. 

Відео дня

Зазначимо, що Кароль і Папа Римський могли зустрітися у Ватикані на заході з нагоди 50-ї річниці відкриття колекції сучасного мистецтва музеїв Ватикану.

Тіна Кароль і Папа Римський / скріншот

Чим займається Тіна Кароль зараз

Українська співачка дає благодійні концерти по всьому світу, щоб привернути увагу світової громадськості до того, що відбувається в Україні з вини Росії.

З початком повномасштабної війни Тіна відмовилася від усіх своїх російськомовних пісень - зараз вона співає або українською, або англійською. 

Також вона часто публікує у своєму блозі, на який підписані майже два мільйони людей, фото, що підтверджують геноцид українського народу, який здійснює Росія.

Нагадаємо, Тіна Кароль вразила сексуальними танцями на підборах.

Вас також можуть зацікавити новини: