Тоня Матвієнко розповіла про домагання лікаря / фото УНІАН

Тоня Матвієнко розповіла історію про домагання дитячого лікаря в лікарні "Охматдит".

Як розповіла Матвієнко в Instagram-шоу "Правда чи справа" з Олею Поляковою, у 1999 році він лікував її доньку Уляну, і за словами співачки, погрозами намагався схилити 19-річну матір до статевого зв'язку, передає Апостроф.

Донька Ніни Матвієнко завагітніла в 16 років, але навіть не думала про аборт. Дівчина мріяла стати молодою мамою, тому вийшла заміж і народила дівчинку. Під час вагітності вона часто стикалася з осудом, в школі її називали повією, але найстрашніше почалося вже після пологів.

Відео дня

Читайте такожНіна Матвієнко розчулила мережу танцем з маленькою онукою (відео)

"Коли Уляна хворіла, і я йшла до лікаря, і мені говорили: "Ну звичайно, не догледіла молода мама". Одного разу трапилася неприємність. Ми потрапили в Охматдит, до мене прийшов лікар і став мене домагатися - в 19 років. Він мене притиснув і сказав: "Ну ти ж нагуляла". 1999 рік, телефонів немає, всі були на дачі, нікому зателефонувати. І він собі вирішив, що я така дурна малолітка, народила, тому що шлялася десь. Він сказав: "Якщо не підеш, то я твоїй дитині зроблю проблеми", - згадує Матвієнко.

За словами Матвієнко, спочатку вона нікому нічого не сказала зі страху, що він зашкодить маленькій Уляні. Потім вона подзвонила свекрусі, її брат приїхав розбиратися, але все пройшло дуже тихо. "Я пам'ятаю і рік, і день, коли прибула. Можна підняти матеріали, подивитися, чи працює цей лікар. Тому що це така травма. Я тоді сказала: "Ти що! Та у мене мама Ніна Матвієнко!" І це мені допомогло", - сказала 39-річна співачка.

Зараз Тоня сумнівається, чи варто називати імена. Вона побоюється, що може зіткнутися з осудом, а лікар не понесе ніякої відповідальності. "Скажуть: "Класний лікар, стільки дітей врятував!" А що він там з матерями робив? Я з ним не пішла, а може хтось пішов і переспав", - розповіла вона.

Раніше УНІАН повідомляв, що скандальний голлівудський екс-продюсер Харві Вайнштейн засуджений до 23 років ув'язнення у в'язниці штату Нью-Йорк. Його визнали винним у тяжких злочинах сексуального характеру.