Пугачова здивувала незвичайним образом / скріншот

Алла Пугачова завдяки слідуванню сучасним трендам сьогодні виглядає набагато молодше за свій вік.

Її нещодавнє перетворення оцінила імідж-стиліст Наталія Родіонова в коментарі сайту Teleprogramma.pro. Нагадаємо, раніше Примадонна постала в капелюсі з пір'я з чорним бантом ззаду, а на її шиї красувався масивний ланцюг. 

"Мікс яскравих кольорів - один із трендів цієї зими і майбутнього теплого сезону! Кольорові шуби, пальто, пуховики сміливо входять в маси, адже вони були на показах провідних модних будинків - Prada, Bottega Venetia, Dolce&Gabbana і т. д. Західні fashion-інфлюенсери не бояться кольору і сміливо демонструють такі шуби, включаючи жінок елегантного віку! Так що Аллі Борисівні можна тільки поаплодувати за слідування модним тенденціям. Якісне хутро підкреслить статус, а яскравий колір не завадить ні в якому віці, тим більше співачці йде цей відтінок", - говорить експерт.

Читайте такожГалкін показавши світу несподіване фото Пугачової

За словами стиліста, капелюх у Примадонни теж оригінальний, проте бант з нього слід прибрати.

"Важко не помітити перетворення Алли Борисівни. У 70 років виглядає на 40! Зараз ми живемо в той час, коли руйнуються стереотипи! І кожен вільний виглядати так, як хоче. Якщо настільки глобальні метаморфози не шкодять здоров'ю, чому б не скористатися сучасними технологіями заради молодості і краси", - говорить Родіонова.

Як повідомляв УНІАН, раніше Максим Галкін показав архівне відео з дітьми: у мережі відразу помітили риси Пугачової.