"У мене істерика": Злата Огнєвіч потрапила у курйозну ситуацію просто посеред вулиці

Співачка мріяла лише про те, щоб день невдач нарешті закінчився.

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про невдалий день. Учора вона на собі відчула, що таке "тотальне невезіння". Усе почалося з неприємного інциденту в магазині, а потім співачка потрапила у курйозну ситуацію просто посеред вулиці.

"У мене істерика. Максимально "мій день". Сиджу на асфальті і плачу від сміху, і збираю продукти... Я розсипала усі продукти. Порвався пакет", - розповіла Огнєвіч у Stories.

На цьому її день невдач не закінчився. Огнєвіч розповіла, що до будинку, де вона живе, повернулася жінка з психологічними проблемами. Ця сусідка "тероризує" усіх мешканців будинку. Окрім цього, вона агресивно реагує на Огнєвіч.

Співачка визнавала, що їй дуже страшно. Вона не хоче шкодити жінці, проте боїться, що колись може опинитися із нею в одному ліфті. Втім, згодом Огнєвіч дізналася, що ця жінка усе ж не бути жити із нею в одному будинку. 

На цьому "поганий" день співачки закінчився. Ввечері вона щиро раділа тому, що усі її проблеми та курйози залишаться позаду. 

Нагадаємо, нещодавно Огнєвіч написала заяву в поліцію на переслідувача. Він постійно чекав на співачку біля її будинку та не хотів дати їй спокою. Окрім цього, Огнєвіч посварилася з сусідами. Вони викликали на неї поліцію, хоча самі порушували усі правила.

Вас також можуть зацікавити новини: