Надя Дорофєєва розповіла про свою хворобу / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Популярна українська співачка та екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва поділилася зі своїми шанувальниками історією свого захворювання. За словами артистки, чотири роки тому медики виявили у неї фіброаденому (найбільш поширене доброякісне утворення в молочній залозі, — УНІАН).

Читайте також"Влізла в бійку": MamaRika захистила свою подругу від ґвалтівникаЗірка на особистій сторінці в Instagram повідала, як боролася з цим захворюванням.

Дорофєєва нагадала, що сьогодні Міжнародний день без бюстгальтера. Вона зазначила, наскільки важливо кожній жінці стежити за своїм здоров'ям, і своєчасно звертатися до мамолога. 

Відео дня

Річ у тому, що деякий час тому співачка пережила операцію з видалення доброякісної пухлини.

Надя Дорофєєва розповіла про свою хворобу / фото instagram.com/nadyadorofeeva

"На моїх грудях є шрам. Весь цей час я замазувала його тональним кремом, ховала під одягом, маскувала всіма можливими способами...і тільки недавно прийняла і полюбила. Цей шрам нагадує мені про те, що 4 роки тому в моєму житті трапилася фіброаденома і подальша операція з її видалення, — розповіла Дорофєєва.

Надя Дорофєєва: творчість і особисте життя

  • Надя Дорофєєва протягом десяти років була солісткою популярної групи "Время и Стекло". Їм вдалося завоювати любов шанувальників, Надя і Позитив (Олексій Завгородній, - УНІАН) записали такі пісні: "Пісня 404", "Ім'я 505", "Дим" та інші.
  • У 2020 році артистка записала сольну пісню "gorit".
  • Надя Дорофєєва понад десять років перебуває у стосунках з шоуменом Володимиром Дантесом. У 2015 пара зіграла весілля, вони кілька років живуть в розкішному будинку під Києвом.

Вас також можуть зацікавити новини: