У Росії Віру Брежнєву "вирізали" із серіалу "Мажор"

Тепер серія, де вона знімалася, втратила сенс, оскільки всі події розгорталися саме навколо її персони.

Співачка Віра Брежнєва, яка після 24 лютого 2022 року залишила Росію і дала зрозуміти, що підтримує рідну Україну в такий непростий час, нарвалася на цькування у РФ. Там сцени з її участю вирізали з популярного серіалу "Мажор". На це звернула увагу Ксенія Собчак. 

"Канал ТВ-3 вирізав сцену з українською співачкою Вірою Брежнєвою із серіалу "Мажор". Співачка з'явилася в 10-й серії 2-го сезону в ролі камео, граючи саму себе. За сюжетом головні герої ведуть розслідування, яке після вирізаних сцен з Брежнєвою стало безглуздим", - сказано в повідомленні. 

Віра Брежнєва в серіалі "Мажор" 

Співачці в одному з сезонів присвячена ціла серія. Згідно зі сценарієм, поліцейські розслідують залякування на адресу артистки від невідомого: до неї хтось пробирається в будинок, ріже її концертні вбрання, залишає послання. На знак подяки за розкритий злочин Віра Брежнєва виступає на весіллі в одного з головних героїв. 

Чим Віра Брежнєва займається після початку повномасштабної війни

Спочатку артистка поїхала до Польщі, де довгий час працювала на складі гуманітарної допомоги. Там вона займалася сортуванням і навантаженням гуманітарних наборів для українців. 

У 2022 році Брежнєва вперше за довгий час випустила пісню. Це була композиція українською мовою. Слід зазначити, що в Україні до неї після цього не з'явилося однозначного ставлення: деякі дякують за те, що вона одумалася, а інші кажуть, що така її поведінка - це лише спроба виправдатися і не втратити кар'єру.

Нагадаємо, Брежнєва, Барських, Ротару та інші зірки одумалися після вторгнення Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: