У співака Wellboy відібрали акаунт в Instagram через скандал з продюсером (відео)

Співак стверджує, що від його імені публікуються дописи, до яких він не має відношення.

Навколо співака Wellboy розгорівся скандал. Декілька днів тому артист заявив, що він вирішив припинити співпрацю з продюсером Євгеном Тріпловим і центром Papa music. Також він повідомив, що буде працювати з директором Мартою Останковою. На тлі цього у нього відібрали акаунт в Instagram.

Так, спочатку на рішення Wellboy емоційно відреагував Тріплов. Він заявляв, що продюсерський центр вклав у розвиток співака чималі кошти, приблизно 200 тисяч доларів. Окрім цього, Тріплов звинуватив Останкову, з якою вирішив працювати Wellboy, у шахрайстві та зловживанні алкоголем.

Згодом на сторінці співака в Instagram з'явився дивний допис. А його минулі заяви про припинення співпраці з Papa music "зникли". У новому дописі йшлося, скоріше за все, про Останкову:

"Друзі,цей пост присвячується цій людині! Важкий час, дивні люди, спонтанні рішення. Забагато свіжого повітря у селі. Не працюйте з цією шахрайкою, вона ввела мене в оману, пообіцяла золоті гори, надурила. Прошу вибачення за сміття у мережі та нецензурщену у тяжкий період свого життя та у страсну неділю. Всім добра та смачної паски"

Коментарі до допису закриті, тому фанати не могли поцікавитися, про кого саме йдеться у дописі на сторінці Wellboy. Проте вже за декілька годин на резервній сторінці артиста з'явилися відео. Він повідомив, що у нього забрали основний акаунт, а сам він не має відношення до останніх дописів.

"Друзі, всім привіт... Мій офіційний акаунт забрала компанія, з якою я працював... Сподіваємося, що все повернемо. Все буде класно", - повідомив Wellboy.

У коментарях фанати підтримали артиста. Проте деякі користувачі зазначили, що такі скандали нині "не на часі", а сам Wellboy міг неуважно читати умови контракту. Втім, більшість фанів на стороні співака.

Хто такий Wellboy

Антон Вельбой - співак з Сумської області. Він був учасником шоу "Х-фактор", де посів третє місце. Після цього співак випустив чимало відомих пісень, такі як "Вишні" та "Гуси". З 2021 року він співпрацював з продюсером Юрієм Бардашем. Проте у 2022 році артист заявив, що більше із ним не працює.

У 2022 році Wellboy також брав участь у Нацвідборі на "Євробачення" з піснею Nozzy Bossy. Втім, артист посів третє місце, тому Україну на пісенному конкурсі представив гурт Kalush Orchestra.

Вас також можуть зацікавити новини: