В початку 1989 Олександр ПРІК переїхав до Москви, де став клавішником групи "Ласковый май" / фото vk.com/sashapriko

Дружина колишнього соліста групи "Ласковый май" Олександра Пріко Олена розповіла про стан чоловіка. Про його госпіталізації у важкому стані раніше повідомив продюсер Андрій Разін.

Про це пише kp.ru.

Вона розповіла, що медики діагностували у Пріко онкологічне захворювання.

"Зробили рентген, який показав пневмонію. Далі він пройшов два курси антибіотиків, але нічого не допомагало. Тоді Сашу відвезли на комп'ютерну томографію, де вже стало зрозуміло, що в легенях є рідина. Двадцять дев'ятого липня його поклали в лікарню, але з кожним днем йому ставало все гірше і гірше", - розповіла дружина артиста.

Читайте також"Головну місію Вже виконан": астролог розповіла про президентство Зеленського Пріко все ще перебуває у вкрай важкому стані: у нього сильна слабкість і постійна нестача кисню, за час госпіталізації йому вже чотири рази викачували рідина з легких.

Зараз дружина артиста очікує результати гістологічного дослідження.

"Чекати потрібно ще тиждень, але це так довго, зараз дорога кожна хвилина. Адже людина просто помирає ...", - каже вона.

  • Про те, що Пріко потрапив до лікарні у важкому стані, повідомлялося 2 серпня. Пізніше продюсер групи Андрій Разін розповів, що артиста госпіталізували через зараження коронавірусів. Після цього у музиканта розвинувся рак.
  • На початку 1989 року разом з Ігорем Ігошиним Олександр Пріко переїхав до Москви, де став клавішником гурту "Ласковый май", з яким гастролював в основному складі.