Ольга Миколаївна зі "Сватів" / скріншот

Людмила Артем'єва - відома актриса. Багатьом вона полюбилася завдяки ролі Ольги Миколаївни Ковальової в ситкомі "Свати". Який вигляд вона зараз має, чим займається і що говорить про війну в Україні - читайте в матеріалі. 

Людмила Артем'єва: цікаве з біографії

Популярність до уродженки німецького міста Дессау прийшла в 2000-х, коли вона стала активно зніматися у фільмах і серіалах. Але стартом її кар'єри став образ Люсі з реклами майонезу. Саме після цього її помітили і стали запрошувати на проби. 

Артем'єва знімалася в теленовелі "Таксистка", ситкомах "Хто в домі господар" і "Іграшки", мелодрамі "Жаркий лід" та інших. 

Відео дня

Але в 2008 році, коли Людмила знялася в перших "Сватах", вона відчула дійсно оглушливий успіх. У всіх семи сезонах вона виконувала головну роль. 

Її персонаж - Ольга Миколаївна Ковальова. Стримана аристократка і, завдяки своєму рішучому характеру, глава сім'ї. Вона звикла все контролювати, любить міське життя. 

Герої серіалу "Свати" / фото 1plus1.ua

В одному з інтерв'ю Тетяна Кравченко (Валюха зі "Сватів") розповіла, що під час зйомок Артем'єва поводилася як справжня зірка. Однак конфліктів у них не було. 

Позиція Артем'євої щодо війни

Знаменитість вважала за краще мовчати про звірства, які відбуваються на території України. Однак її шанувальники це так не залишили. 

Наприклад, в березні Людмила опублікувала кадр з серіалу "Свати" і підписала його так: "Моя улюблена кіносім'я". Коментатори накинулися на зірку через її мовчання. Кожен писав Артем'євій про те, що "русский мир" зруйнував будинок, в якому знімали знаменитий ситком. 

  • "На жаль, будинок, в якому було стільки зйомок улюбленої кіносім'ї, згорів. Дуже шкода, що через "русский мир" руйнується навіть те, що було дорого вам і нам усім"
  • "На жаль, той будинок, в якому жили Валюха та Іван з серіалу "Свати" розбомбили... Шкода, що ви мовчите..."
  • "Згадайте завдяки кому ви змогли взяти участь у зйомці цього серіалу. Завдяки кому він став таким улюбленим для всіх. Згадайте головного творця цього серіалу! Всі актори серіалу "Свати"... Українці вас так любили. Зараз, коли нас вбивають, ви мовчите. "Дякую"
  • "Як вам? Коли будинок, який знаходитися в Україні, розбомбили росіяни? В якому ви зняли не один сезон! Скільки заплатили за те, що ви мовчите?"
Коментарі на сторінці Людмили / скріншот
Коментарі на сторінці Людмили / скріншот

На дані гнівні коментарі Артем'єва ніяк не відповіла. 

Людмила Артем'єва зараз

Якщо проаналізувати її нечисленні фото в блозі, то можна зробити висновок, що з часів зйомок в культовому ситкомі вона не сильно змінилася. Лише трохи видно зморшки, проте це й не дивно, адже зірці вже 59 років. 

Людмила Артем'єва / фото instagram.com/liudmilartemyeva/

Вона продовжує зніматися. Наприклад, у 2022 році вийшла сімейна комедія під назвою "Артек. Велика подорож". 

Людмила Артем'єва / фото instagram.com/liudmilartemyeva/

Нагадаємо, ось який вигляд має та сама подруга Женьки з "Сватів".

Вас також можуть зацікавити новини: