Дмитро Гордон заінтригував мережу / фото УНІАН

Український телеведучий Дмитро Гордон опублікував в Instagram новий пост, яким налякав своїх шанувальників.

За його словами, він записав інтерв'ю з людиною, яка все знає, але довгий час мовчала. 

"Сьогодні буде сенсація, справжній вибух мозку. О 18:00 на моєму ютуб-каналі "В гостях у Гордона" вийде інтерв'ю з людиною, яка так багато знає і довгі роки мовчала. Сьогодні він розповість все. З метою конспірації його ім'я назву о 17:00, за годину до виходу інтерв'ю", - написав Гордон.

Відео дня

Деякі шанувальники заінтриговані його постом, а хтось вирішив навіть пожартувати.

"Ви що, знімете інтерв'ю з Януковичем?", "Азаров?", "Ви вмієте тримати інтригу", "Це ваша дружина?", "Дмитро, ви сапер?",- пишуть фани.

Згодом стало відомо, що на розмову з Гордоном прийде російський бізнесмен та друг президента РФ Володимира Путіна - Сергій Пугачов.

Читайте такожДизайнер Андре Тан зробив пересадку волосся (відео)Хто такий Дмитро Гордон

Дмитро Гордон - український журналіст, ведучий програми "В гостях у Дмитра Гордона" і засновник однойменного видання. 

Також Гордон є володарем двох "Золотих кнопок YouTube" за кількість передплатників на його YouTube-каналах "Дмитро Гордон" і "В гостях у Гордона", яка перевищує мільйон. Крім того, він був депутатом Київської міської ради в період з 2014 по 2016 роки. 

За свою журналістську кар'єру Гордон записав понад 1000 інтерв'ю з відомими політиками, артистами, поетами, письменниками, художниками, режисерами, громадськими діячами, спортсменами тощо.

Відомо, що у нього було чотири дружини. Від першого шлюбу у нього є 29-річний син Ростислав, від другого шлюбу - 26-річний син Дмитро, від третього шлюбу - 22-річна дочка Єлизавета і 20-річний син Лев, від четвертого шлюбу з Олесею Бацман - 9-річна дочка Санта, 5-річна дочка Аліса і 2-річна дочка Ліана.

Вас також можуть зацікавити новини: