Артистка підтримала свою колегу / Скріншот Instagram

Співачка Shadu підтримала онкохвору артистку з Америки, стан якої, на жаль, невтішний. Відомо, що Кет Дженіс при смерті. 

У березні 2022 року Кет звернулась до лікаря через новоутворення на шиї. Їй діагностували саркому, рідкісну хворобу, що позначає групу злоякісних пухлин. Кет боролася з раком: перенесла операцію, хіміотерапію. У липні їй вдалося на певний час побороти захворювання. Та через рік, у червні 2023-го, рак повернувся і вразив її легені.

Shadu не залишилася осторонь. Вона опублікувала відео у ТікТок з метою підтримки тяжкохворої співачки.

"Я слухаю цю пісню на повторі, тому що артистка програє свою боротьбу з раком і залишає всі доходи своєму 7-річному синові",- підписала відео артистка.

Кет Дженіс з сином / Скріншот Instagram

Прогнози лікарів невтішні, Кет залишилось жити кілька місяців. 

"Знаючи тяжку історію, будучи з маленьким сином на руках - це вкрай тяжко. Я хочу, щоб кожен артист зняв у ТікТок відео під цей звук, щоб дитина змогла отримати роялті та мала кошти для існування. Кет, тримайся, надія є завжди. Ми постараємося допомогти", - сказала Shadu.

Знаючи про летальний кінець, Кет Дженіс презентувала пісню "Dance You Outta My Head". Кошти виручені від монетизації вона передасть 7-річному синові.

Нагадаємо, раніше Олександрі Заріцькій зробили операцію. Дівчина зізналася, що вперше наважилася на наркоз.

Вас також можуть зацікавити новини: