Відома українська акторка розповіла, чому знімалася в російських проектах після 2014 року

Жінка вперше пояснила причину.

Українська акторка Віталіна Біблів, яка відома за серіалами "Жіночий лікар", "Дві матері", "На лінії життя" та багатьма іншими кінороботами, розповіла, чому знімалася в російських проектах після 2014 року. Виявилося, що це було через доларовий кредит, який вона взяла на квартиру ще у 2008 році.

"Так, я знімалася в російських проектах після 2014 року і поясню зараз чому. Моя держава поставила мене в такі умови, що не зніматися в російських фільмах, щоб заробляти гроші для оплати кредиту, я не могла", - зазначила Віталіна в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк. 

Жінка також додала, що робила це і через те, що в українському кіно їй не давали ролей. 

"Український кінематограф мені ніяку роботу не пропонував. Тобто, держава потребує від мене грошей в банку, який розвалився, кричать колектори і стукають ночами і днями, кажучи, що вони заберуть квартиру, а я в неї вже вклала. Тому, так, я знімалася в проектах спільних російсько-українських", - розповіла Біблів.

Далі вона наголосила, що не брала участі у виключно російських проектах.

"Я ніколи не знімалася в Москві, але я працювала в російсько-українських проектах. Це факт. Але, коли я закрила цей кредит, то я припинила зніматися в них. Це було в жовтні 2020 року", - додала акторка. 

Нагадаємо, раніше українська акторка Міла Сивацька зізналася, що любила РФ та вірила пропаганді. 

Вас також можуть зацікавити новини: