Віталіна Біблів / фото instagram.com/vitalinabibliv/

Відома українська акторка Віталіна Біблів розповіла про своїх родичів, які живуть в Росії та підтримують політику кремлівського диктатора. Про це артистка розповіла в інтерв’ю Obozrevatel.

Нині Біблів з родичами не підтримує ніяких контактів. Але на початку повномасштабної війни жінка намагалася "достукатися" та розповісти про справжні реалії війни в Україні. Але родичі Біблів повірили російським пропагандистам. Рідні акторки з країні-агресорці переконані, що Буча та Маріуполь – це все сплановані сценарії. А саму Біблів вони назвали "нацисткою".

"Я з ними не спілкуюся: там бетонний дах! І хоч би що я розповідала, відповідають: "Це все Америка". Росія, мовляв, не винна. Після того, як мені сказали, що в Бучі була постановка, а в Маріуполі грали актори, не хочу навіть говорити про них. Я вже розповідала, що мене назвали рідні з Москви нацисткою", - наголосила знаменитість.

Відео дня

Найбільше жінку засмутило те, що родичі приїжджали до неї до України та бачили, що тут насправді відбувається. Всі спроби відкрити очі родичам на правду Біблів залишила.

"До війни ми їздили в гості одне до одного… Є афоризм, мені дуже подобається: "Можна віслюка підвести до води, але пити він буде сам". Ми ж живемо не в Радянському Союзі, де два канали телебачення. У всьому можна розібратися, якщо захотіти", - підкреслила акторка.

Раніше УНІАН назвав зірок-зрадників, які вже отримали паспорт РФ. Також ми писали про зірок-зрадників, які втекли до Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: