Гуморист Ігор Ласточкін / фото instagram.com/lastochkin_igor/

Актор і гуморист Ігор Ласточкін публічно потролив Влада Яму та Олега Винника у проекті "Ліга Сміху. Волонтерський десант 2".

Нещодавно Ласточкін став тренером нового спеціального сезону на телеканалі ТЕТ і вийшов на сцену разом з унікальною командою "Збірної Національної гвардії України". 

У першій грі сезону "Ліги Сміху. Волонтерський десант 2" вони виступили з мініатюрою про небезпеку на "культурному фронті".

Ігор Ласточкін дотепно висміяв танцівника Влада Яму та співака Олега Винника. Відомо, що хореограф після 24 лютого 2022 року оперативно виїхав з України. А Олег Винник перебуває за межами України, він виїхав ще до початку повномасштабного вторгнення Росії.

"Я розумію, ви військові з бойовим досвідом, але ж і тут на культурному фронті теж дуже небезпечно. Я серйозно. Тут не так яскраво, як вам показують по телевізору. Пам'ятаєте Яму, Винника? Зникли безвісти. Тут треба обережніше, тому що це єдиний фронт, на якому тиша в залі може контузити. Тут "дика дичка" не пройде", – висловився Ігор Ласточкін на сцені.

Волонтерський десант 2 / фото instagram.com/lastochkin_igor/

Згадав артист і тих знаменитостей, які буцімто проводять благодійні концерти, але грошики кладуть собі у кишеню.

"Звісно, і втрати є. Артисти робили концерти, зібрали три мільйони, на армію 20 відсотків надіслали. От і рахуйте втрати", – посміявся гуморист із лжеволонтерства.

Нагадаємо, що незабаром стартуватиме новий сезон шоу "Розсміши коміка".

Вас також можуть зацікавити новини: