Петро Риков / фото фан-сторінка актора

Російський актор Петро Риков, який довгий час знімався в українських серіалах "Ніщо не трапляється двічі", "Сімейний портрет", "Любов матері" та в багатьох інших кінороботах, тепер грає головну роль у новому пропагандиському серіалі в РФ.

Цікаво, що раніше він позіціонував себе як російський та український актор. Проте після повномасштабного вторгнення Петро став активним прихильником політики Кремля та не засуджує війну Росії проти України. Про це повідомила журналістка Аліна Доротюк у своєму Telegram-каналі.

"Випадково натрапила на трейлер нового пропагандистського серіалу "10 днів до весни". І що я бачу - актор, який фактично побудував усю свою "ситу карʼєру" в Україні і жив тут до повномасштабного вторгнення, раптом грає одну з головних ролей у такому пропагандистському л*йні. І як зʼясувалося: вже й підтримує путінський режим", - написала Аліна. 

Відео дня

До слова, 42-річний актор Петро Риков часто працював в Україні. В одному інтерв'ю у 2021 році він наголошував, що Київ - це прекрасне місто, яке подарувало йому багато знайомств та зустрічей з цікавими людьми.

"Це тепер мої друзі та однодумці, з якими я можу зустрітися, поговорити, випити чи сперечатися. Такою радістю я зобов'язаний гарному та живому місту Києву", - говорив путініст.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що старша донька Ольги Сумської - Антоніна Паперна - знялася в російському серіалі. 

Вас також можуть зацікавити новини: