Співак розповів про геїв в РФ / instagram.com/positiff

Український співак Олексій Завгородній, який виступає під псевдонімом POSITIFF, розповів про знайомство з путіністом Філіпом Кіркоровим та чи надходили йому неоднозначні пропозиції з боку путініста.

Щодо особистості Кіркорова ходить багато чуток. По-перше, йому приписують нетрадиційну орієнтацію, а, по-друге, деякі українські зірки серед чоловіків неодноразово казали, що Кіркоров намагався до них залицятися.

За словами Завгороднього, Кіркоров - це дійсно дуже одіозна особистість, яка досі не може знайти себе.

Відео дня

"На щастя, Кіркоров не робив мені подібні пропозиції. Але історії знайомих я чув неодноразово. До речі, дивно, як його оминув нещодавній диктаторський закон… Мабуть, "деякі тварини рівніші за інших"", - сказав POSITIFF в інтерв'ю УНІАН.

Він додав, що відсотків 60 російських артистів, яких він знає, є представниками ЛГБТ-спільноти.

"Але я не буду називати імена, тому що це їхнє особисте життя, і я не хочу тягнути будь-кого з РФ у наш інформаційний простір. Але те, що в них коїться із законом про "екстремістський ЛГБТ-рух" - це просто абсурд. Багато з тих людей, які ухвалили цей закон, і є представниками ЛГБТ. Скоро вони самі себе й знищать. Цей народ приречений", - додав співак.

Нагадаємо, раніше ведучий Слава Дьомін розповів, що Кіркоров і Звєрєв пропонували йому інтим

"Це був фінал Євробачення в Москві. Ми дуже часто комунікували в "Однокласниках" з приводу пісень, гостьових ефірів, тому що тоді ще не було месенджерів. Після фіналу десь о третій ночі в "Однокласники" приходить повідомлення. Написано було: "Займемося сексом на Філіпповському? Місце моє". Я це пам'ятаю як зараз", - згадав Слава Дьомін.

Вас також можуть зацікавити новини: