Думка про гарем у актора з'явилася ще в підлітковому віці / фото Gage Skidmore / Flickr

53-річний американський актор Вілл Сміт задумався про те, щоб утримувати гарем, серед яких би були зірки Голлівуду.

Про це він розповів виданню GQ.

"Не знаю, звідки у мене виникла ця думка, можливо, вона зі мною ще з підліткового віку, але сама ідея подорожувати з 20 жінками, яких би я любив і про яких би дбав, мені здавалася відмінною", - заявив актор.

Відео дня

Сміт зізнався, що хотів би бачити у своєму гаремі "дівчину Бонда" Холлі Беррі і знамениту американську балерину Місті Коупленд.

Холлі Беррі / фото instagram.com/halleberry

За його словами, в якийсь момент він був навіть готовий зробити їм відповідну пропозицію, але в підсумку відмовився від цієї ідеї.

Місті Коупленд / фото MasterClass

Ідею гарему актор обговорював зі своїм коучем. Сміт стверджує, що опрацювання цієї концепції допомогло йому позбутися емоційного багажу, який він тримав у собі.

Читайте такожУ будинку Вілла Сміта сталася пожежа: є потерпілий

Також голлівудська зірка повідала про секрети свого відкритого полігамного шлюбу з Джадою Пінкетт-Сміт.

"Ми дали один одному довіру і свободу з вірою в те, що кожен повинен знайти свій власний шлях. І я нікому не пропоную йти тим самим шляхом. Але свобода, яку ми дали один одному, і безумовна підтримка для мене є вищим визначенням любові", - зазначив актор.

Що відомо про сім'ю Вілла Сміта

Вілл Сміт і Джада Пінкетт Сміт виховують двох спільних дітей: 23-річного Джейдена і 20-річну Віллоу. Також у нього є старший син - 28-річний Трей від першої дружини Ширі Зампіно.

У квітні цього року стало відомо, що дочка Вілла Сміта Віллоу зробила камінг-аут як поліаморка. 20-річна актриса і співачка розповіла, що вона перебуває у відносинах, в яких партнери дозволяють один одному заводити романтичні зв'язки на стороні.