Танці з зірками новини / фото instagram.com/vladyama_official

Відомий танцюрист, хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма не раз піддавався критиці за низькі оцінки, які він ставить учасникам. Хореографа звинувачують в упередженості та зайвій строгості, адже його оцінки зазвичай найнижчі серед усіх суддів. Яма судить шоу вже четвертий сезон поспіль, до цього він був суддею передач "Танцюють всі!", "Таланти" та інших.

Після 6-го ефіру "Танців з зірками 2020" Яма розповів про свої принципи суддівства в Інстаграмі. За словами хореографа, після виступу пари він завжди згадує весь їх танець в голові і порівнює з іншими учасниками перед тим, як ставити оцінку.

Іноді я подумки перевіряю себе (чи правильну оцінку поставив). І виходить що я правий. І можу обґрунтувати кожну оцінку.

Суддя "Танців з зірками" не судить учасників за особистими симпатіями і завжди залишається об'єктивним. Він вважає, що танець - це річ дуже суб'єктивна. Проте є деякі технічні моменти, які можна оцінити неупереджено. 

Влад Яма про своє суддівство / фото tv.ua

Часом особиста симпатія до учасника не дозволяє об'єктивно оцінити його виступ. Але Влад Яма завжди чесний у своїх оцінках. Він дивиться лише на номер пари і відкидає в сторону особисті вподобання. 

"Так що я планую і далі бути неупередженим. Але аргументовану критику готовий почути. Тисну руки."- так завершив свій текст суворий суддя.

Користувачі Інтернету по-різному оцінюють суддівство Ями. Деякі вважають хореографа злим і жорстоким. Інші глядачі дякують Ямі за суворі, але завжди справедливі оцінки.

Читайте також на УНІАН: