Лузан закликав бойкотувати конкурс "Міс Україна 2023" / instagram.com/luzannnn

Український комік Андрій Лузан звернув увагу на учасниць конкурсу "Міс Україна 2023" і з'ясував, що деякі з них вже давно не живуть в Україні, мають зв'язки з РФ і навіть займалися ескортом.

Першою під пильне око Лузана потрапила Ксенія Магера. За його словами, дівчина дружить з росіянами і навіть за кордоном відвідує ресторан російського олігарха, який очолював штаб Путіна на виборах.

Крім того, дівчина жодного разу не висловилася про повномасштабне російське вторгнення. Навіть у дні масованих ракетних атак вона постила в соцмережах фото з відпочинку. 

Відео дня
Ксенія Магера любить РФ / скріншот Instagram

Також Лузан звернув увагу на Катерину Чувашову, яка, за словами Лузана, є дочкою співробітника ФСБ. Він був заарештований за злив інформації про позиції ЗСУ.

Дівчина танцює під російські пісні / скріншот Instagram

А ось Ірина Піляєва і зовсім зустрічається з московським ресторатором Олександром Орловим. Раніше він був співзасновником конкурсу краси.

"Цей конкурс не має права на існування. Крім підвищення прайсу за погодинну оплату дівчата супроводжують спонсорів конкурсу і вдень, і вночі, якщо хочуть отримати титул. Один зі спонсорів до 22-го року був російський ресторатор Орлов", - написав Андрій.

Лузан висловився про дівчину Орлова / скріншот Instagram

Він додав, що учасниці не тільки тісно пов'язані з РФ, але і займалися ескортом.

"Це тільки частина інформації про учасниць. Багато з них, зі слів колег в модельних агенствах, відвідують тусовки російських олігархів в Куршавелі в якості ескортниць", - написав Лузан.

Вас також можуть зацікавити новини: