Глорія Естефан / фото instagram.com/gloriaestefan

Відома латиноамериканська співачка, володарка п'яти "Ґреммі" 64-річна Глорія Естефан приголомшила розповіддю про те, як  ще зовсім маленькою дівчинкою стала жертвою сексуального насильства з боку свого вчителя музики.

Естефан вперше поділилася своєю історією в ході Red Table Talk: The Estefans, передає Reuters.

"Він був членом сім'ї, але не близьким. Він мав владу, тому що моя мати влаштувала мене в його музичну школу, та він відразу ж почав їй розповідати, наскільки я талановита, і що мені потрібна особлива увага, і що їй пощастило, що він зосередив таку увагу на мені", – розповіла вона.

За словами співачки, їй було всього 9 років, та після того, що сталося, насильник погрожував вбити її матір, якщо дівчинка розповість про пережите: "Я сказала йому: "цього не може бути, ти не можеш це робити". Він відповів: "Твій батько у В'єтнамі, твоя мати одна, і я вб'ю її, якщо ти їй скажеш".

Читайте також"Почувалася брудною": британська співачка в мемуарах розповіла про зґвалтування у 17 роківЯк додала співачка, коли вона розповіла своїй матері, та звернулася до поліції, але сім'ю відрадили від розбірок: "Вони сказали моїй матері не висувати звинувачення, тому що, за їхніми словами, тоді мені доведеться пережити більш серйозну травму, коли я буду свідчити у суді".

Глорія Естефан: що відомо про співачку

Американська співачка та автор пісень кубинського походження.

Продавши понад 100 мільйонів своїх записів та вигравши п'ять нагород "Ґреммі", Естефан претендує на титул королеви латиноамериканської поп-музики.

Глорія Естефан / фото instagram.com/gloriaestefan

Вона прославилася завдяки хітам Conga, Mi Tierra і Don't Wanna Lose You.

Вас також можуть зацікавити новини