Всупереч хейту: Тарас Тополя підтвердив, що займе крісло журі на Нацвідборі

Він заявив, що цінує довіру українців.

Український музикант, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя підтвердив, що займе крісло журі на Нацвідборі на Євробачення-2023. 

Варто відзначити, що після підсумків голосування за журі на Нацвідбір в мережі розгорівся скандал. Користувачі не розуміють, чому лідером в опитуванні став Тарас Тополя, адже він ніколи не брав участі в Євробаченні.

Попри хейт з боку користувачів, артист і боєць ЗСУ Тополя все ж погодився бути одним з суддів:

"Дякую всім, хто віддав свій голос! Ціную! Постараюся відповідати очікуванням. Думаю, ви розумієте, що це була лише репетиція. Готуйте телефони для більш масштабних опитувань, в яких візьмуть участь вже мільйони".

Журі Нацвідбору: скандал навколо голосування

Сьогодні стали відомі переможці онлайн-голосування за журі Національного відбору на Євробачення-2023. Однак українцям не сподобалися лідери голосування, тому вони влаштували бунт в мережі.

Найбільше голосів отримали лідер групи "Антитіла" Тарас Тополя, співачка Джамала і фронтвумен рок-гурту "The HARDKISS" Юлія Саніна. А ось Тіні Кароль не вистачило кілька голосів, щоб потрапити в трійку переможців.

Результатами голосування обурилася і сама Кароль. Вона висловила подив тому, що Юлії Саніній 15,69% голосів округлили до 16%, а її 15,68% - до 15%.

Вас також можуть зацікавити новини: