Виступ Вєрки Сердючки на Хрещатику відбулося невипадково / фото прес-служба телеканал "Україна"

Вєрка Сердючка разом зі своїм Verka Serduchka & Band влаштували в центрі Києва дискотеку просто неба з купанням у фонтані. Виступ народної улюблениці не анонсувалося заздалегідь, тому стало сюрпризом для перехожих. Імпровізований концерт обійшовся без сцени або спецефектів – артистка виступила прямо на фонтані.

фото: прес-служба телеканалу "Україна"

Учасники колективу Сердючки під пісню Make it rain champagne співали, веселилися, пригощали перехожих шампанським і навіть купалися у фонтані. "Не стоїмо на місці, танцюємо, запалюємо!" – заводила публіку Вєрка Сердючка. Зазначимо, що концерт пройшов біля будинку, де живе Андрій Данилко.

фото: прес-служба телеканалу "Україна"

Читайте також35-річна Тіна Кароль з мінімальним макіяжем показала великим планом молоде обличчя (фото)

Відео дня

Виступ Вєрки Сердючки на Хрещатику відбулося невипадково – це були знімання святкового концерту "З Днем народження, Україно!" до Дня незалежності, який покажуть на каналі "Україна" 24 серпня.

Шоу пройде у форматі відео-подорожі по країні, гідами в якому будуть українські артисти. Кілька днів тому відбулися знімання виступу Сергія Бабкіна – музикант заспівав у центрі рідного Харкова. Хто ще з зірок візьме участь в шоу, стане відомо зовсім скоро. Режисер-постановник концерту – Олена Коляденко.