"Я один годувальник в своїй родині": Нікіта Добринін чесно відповів, чому не воює

Він також розповів, як реагує на хейт щодо цього.

Український ведучий та блогер Нікіта Добринін відповів, чому зараз не воює на фронті. 

На початку повномасштабного вторгнення він пішов добровольцем в територіальну оборону. Тоді 36-річний чоловік без вагань взяв до рук зброю, ловив ДРГ та охороняв територію лісів. Та згодом команду розпустили і Добринін почав займатися волонтерством. 

"Я абсолютно впевнений в своїй позиції і я знаю, чим я займаюся. Тому з будь-якими закидами конкретно на мою адресу мені не складно. Я розумію, що я один годувальник в своїй родині в своїх батьків, я допомагаю своїм друзям, які на війні, брату, який на війні на передовій, тобто я усвідомлюю, що без мене їм буде складніше", - розповів Добринін у програмі "У ліжку". 

А ще додав, що блогери мають все ж таки популяризувати мобілізацію і наголошувати на її важливості.

"Потрібно в хорошому сенсі це попсити і показувати в суспільстві наскільки це потрібно, а не залякувати. Адже те, що відбувається в коментарях - це залякування. Пишуть: "Ти маєш бути в окопі". Знаєте, таке пишуть люди, які не сидять в окопі при цьому, тому що люди, які сидять в окопі, вони такого не напишуть, їм просто немає на це часу, - сказав Нікіта. 

Тому, якщо отримує на свою адресу такі повідомлення, то реагує на це так: 

"Я в цей час, наприклад, роблю чи закриваю ще один збір. І я спокійний в своєму серці, тому що я знаю, чим займаюся і я не знаю, чим займається ця людина, яка витрачає свій час на подібні коментарі".

Нагадаємо, раніше телеведучий Тимур Мірошниченко відповів, чи готовий піти на фронт.

Вас також можуть зацікавити новини: