Злата Огнєвіч / фото УНІАН, Вальдемар Горлушко

Українська співачка Злата Огнєвіч поскаржилася на чоловіка, який вже три роки її переслідує і погрожує. 

Злата зважилася опублікувати в своєму інста-блозі відео, на якому видно, як її машину наздоганяє інша. За кермом іншого авто сидить чоловік і вигукує погрози на адресу зірки: "Якщо я ще раз побачу тебе по телевізору, я тебе завалю "н*х*й", зрозуміла? Я тобі серйозно кажу. Ти чудовисько, дурницями займаєшся".

Варто відзначити, що Злата вже розповідала про цю людину, і говорила про те, що їй ніхто не може допомогти з ним впоратися.

"У даній ситуації я просто беззахисна жінка, яку не перший рік (вже більше 3-х років) переслідує неадекватний чоловік і ніхто за цей час не зміг вирішити мою проблему. Він продовжує свої переслідування, які почастішали останнім часом ... я хочу справедливості для себе. Я хочу справедливості для тих жінок, які не відчувають себе в безпеці і піддаються насильству. Тому що моя ситуація - це так само один з видів насильства", - сказала Злата.

Читайте такожРозкрито несподівані подробиці інтимного життя Пугачової і ГалкінаКрім того, співачка звернулася до президента Володимира Зеленського і мера Києва Віталія Кличка за допомогою.

"Допоможіть мені! На моєму місці може бути ваша дочка, дружина, кохана дівчина, мама, ваша близька людина", - додала Злата.

Поліція вже прийняла заяву співачки. Нині правоохоронці встановлюють всі обставини цієї події та встановлюють особу, причетну до скоєння цього злочину. За фактом погроз розпочато кримінальне провадження.

Вас також можуть зацікавити новини: